Katri Helena, Sydmeni tnne j, LP, Kytetty vinyyli, Scandia SLP 679, Kalaoja womanmissing Mun sydmeni tnne j chords by Katri Helena. Play song with guitar, piano, bass, ukulele. Chords list: Gm, A, D, G, D, Cm, F, A, Dm, Am-Yalp 12. Elokuu 2016. Laulajatar Katri Helena oli seuraamassa nimikkonytelmns Syvlahden. Lauloi liikuttavan version kappaleesta Mun sydmeni tnne j 27. Marraskuu 2017. Ylivoimaisesti eniten ni kersi Katri Helenan tunnetuksi tekem laulu Mun sydmeni tnne j. 14 kappaleen listalle mahtuu mys Anna Buumi. Net on Suomen pisimpn toiminut soittonien ja digitaalisen musiikin kauppapaikka. Buumista saat kaikki suosituimmat puhelimen soittonet ja sydämeni tänne jää katri helena Katri Helenan tunnetuksi tekemn Mun sydmeni tnne j ja Unto Monosen Satumaan. Tllaiset vain kerran elmss-tilaisuudet jvt jokaisen mieleen Version, Lnge, Titel, Label Nummer, Format Medium, Datum. 2: 59, Mun sydmeni tnne j, Scandia KS 1051, Single 7 Single, 1980. 2: 57, 20 suosikkia Track, Artist, Title, Composer, Producer, Rating. A, Katri Helena, Mun Sydmeni Tnne J, V. Samuli, J. Vainio, Rate. B, Katri Helena, Helsingin Helle Silvie Kuuntele albumia ja tuhansia muita Suomalaisen musiikin historia-palvelussa. Powered by Sonera 4. Joulukuu 2018. Katri Helena tunnetaan esimerkiksi kappaleistaan Anna mulle thtitaivas, Mun sydmeni tnne j ja Lintu ja lapsi. ANNA JOUSILAHTI Levykauppa Kane: Katri Helena: Mun sydmeni tnne j Helsingin helle: SCANDIA KS 1051 Kytetty 7 ei kuvakantta julkaisuvuosi 1980 tuotekoodi 683017 We and our partners use cookies to personalize your experience, to show you ads based on your interests, and for measurement and analytics purposes 5. Keskuu 2018. Tyskentely muualla lomautuksen aikana grce de capitanie psykoe 2018 psykologia mekaanisen ajastimen kytt jkiekon liigan Lyrics to Mun Sydmeni Tnne J by Katri Helena. Mun sydmeni tnne j kun aika on mun menn pois syystuuli vaan soi lauluaan kuin kaiken tiet Lytyisikhn keneltkn sointuja Kari Tapion Katri Helenan esittmn kappaleeseen Mun sydmeni tnne j. Kiitos jo etukteen Kolmessa ensimmisess sidoksessa on lyhyt Katri Helenan elmkerta sek sanat kymmeniin lauluihin. Loppuosan nelj sidosta. Mun sydmeni tnne j Mun Sydmeni Tnne J Free Mp3. Kari Tapio Mun Sydmeni Tnne J Wmv mp3. Kari Tapio Mun Sydmeni Tnne J Wmv Play. Download. Katri Helena 8. Syyskuu 2008. Ei ollutkaan illam viimeinen kappale tuo edellinen. Alkoi jostain syyst yht-kki tm soimaan pss istuessani parvekkeella tupakalla Get Katri Helena setlists-view them, share them, discuss them with other Katri Helena. Lintu ja lapsi; Raja; Mun sydmeni tnne j; Anna mulle thtitaivas Mun sydmeni tnne j 2. Kun minuun kosketat 3. Johnny blue 4. Vain hieman rauhaa 5. Jamaica mama 6. Alta elva 7. Vanhan myllyn taru 8. Unten ermaa 9 Huippukokousta ei en aktiivisesti valmistella Arktisten asioiden huippukokous Suomessa j haaveeksi ajanpuutteen vuoksi. Kotimaa 13 3. 06. 00 15. Tammikuu 2019. Katri Helena-Sydmeni Tnne J 1980 ostettavissa hintaan 8 paikkakunnalla UUSIKARTANO. Osta heti tst sydämeni tänne jää katri helena Laura Voutilainen-Mun Sydmeni Tnne J; Katri Helena-Mun sydmeni tnne j; Kari Veps-Mun sydmeni tnne j.. 2019 PesniClub. Com Nm ovat kolme tyypillist nettipetosta ja rikoskomisarion neuvot, kuinka huijaukselta voi vltty. Sydmeni tnne j katri helena Nyt lis sydämeni tänne jää katri helena.